MAX5

Sistem digital multiparametric cu citiri multiple

Controllerul MAX5 este un sistem de control care îndeplinește o gamă largă de aplicații.

Este un sistem de comandă digitală multiplă pentru gestionarea a până la 5 canale care pot fi programate să controleze: pH, ORP, clor (total, liber și combinat), dioxid de clor, peroxid de hidrogen, ozon, acid peracetic, turbiditate și temperatură.

Versatilitatea MAX5 permite diferite soluții de programare: fiecare canal poate fi programat pe o anumită cerință a utilizatorului.

Toate informațiile sunt furnizate printr-un ecran LCD mare. Instrumentul are: 6 valori de referință de ieșire relay (on / off, PID sau PWM) redenumibile, 6 ieșiri impulsuri proporționale de ieșire, o ieșire de curățare sonde, 5 intrări de nivel rezervor redenumibile, 5 temporizatoare pentru floculant / algicide dozare redenumibile, intrarea sondei de temperatură, ieșirea de alarmă, control ușor prin rotița encoderului, comunicare web ERMES, control local și la distanță, citirea mai multor sonde, vizualizarea meniului sondei și verificarea, meniul LOG pentru activarea / dezactivarea logurilor, cu jurnal de sistem, intrare stand-by, alarme, totalizator pentru debitul instantaneu când este conectat la un contor și ieșire de 6 mA (opțional).

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...