Anti-alge

Soluție organică în stare lichidă, utilizată pentru combaterea algelor din piscine

Categorie:
Anti-alge este o soluție organica în stare lichidă, utilizată pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de înot.

Anti-alge este o soluție organica în stare lichidă, utilizată pentru combaterea algelor din piscine și bazinele de înot.

Produsul conține 14 % Polimer de metan metil N-amină (cu metil clor) oxiran, polimer clorură de amoniu cuaternar. Dezinfecţia şi împiedicarea apariţiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Anti-alge are acelaşi efect atât în medii acide, cât şi în medii alcaline.

Anti-alge se utilizează pentru toate tipurile de filtre de piscine, ca de exemplu filtru nisip, filtru kieselgur şi filtru plastic. Nu apar probleme cu spumă sau lipiri ale filtrelor. Un alt avantaj este rezistenţa absolută la clor. Anti-alge poate fi utilizat în timpul adăugării necesare de clor fără a-şi pierde eficienţa.

În concentraţia indicată, Anti-alge nu irită nici ochii, nici pielea.

Produs biocid avizat de Ministerul Sănătății pentru tratarea piscinelor.

Utilizare:

Se pulverizează sau se aplică o soluţie de 1-2% pe întreg bazinul, mai ales în colţuri sau la crăpături, după curăţarea prealabilă temeinică a bazinului. Bazinului umplut i se adaugă 0,5 litri de Anti-alge la 100 m³ de apă în piscină. Pentru o distribuire regulată în apă, se recomandă turnarea în apă a cantităţii necesare în mai multe locuri. Pentru tratamentul curent, se toarnă săptămânal 0,5 litri de Anti-alge la 100 m³ de apă în piscină. În caz unui atac puternic al algelor, se poate dubla cantitatea utilizată.

ATENŢIE! Nu utilizaţi Anti-alge în crescătorii de peşti şi acvarii!

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este de 72 ore. Accesul persoanelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

Ambalaje disponibile: Bidon 25 litri, IBC 1000 litri

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...