Gama VNX

Unitate de electro-deionizare continuă industrială. Randament ridicat și debit mare.

Unitate de electro-deionizare continuă industrială. Îndepărtare ionică ridicată și debit mare.

Unitățile VNX sunt proiectate și fabricate pentru a purifica în continuare apa produsă cu osmoză inversă în apă ultra pură sau de înaltă puritate (0,055 – 0,5 μS / cm). Unitățile multiple „Gata de rulare” sunt disponibile în intervalul 15 m3 / h până la 180 m3 / h. Unitățile VNX sunt unități rezistente, pre-proiectate, preasamblate, care reduc la minimum costurile de instalare și pornire. Unitățile sunt testate la presiune din fabrică și necesită conexiuni la un singur punct de utilitate.

Designul și utilizarea excepțională a tehnologiei electro-deionizării continue brevetate de Ionpure® asigură o fiabilitate ridicată, minimizează întreținerea și elimină utilizarea substanțelor chimice de regenerare.

Tehnologie

Cum functioneaza

Apa care trece prin compartimentele produsului este deionizată în apă pură, în timp ce restul de apă curge în compartimentele de respingere. Această apă elimină săruri concentrate și cantități mici de gaze formate pe suprafețele electrodului. Apa de respingere care iese din unitatea CEDI este, de obicei, reutilizată și amestecată cu apa de alimentare osmoză inversă într-un rezervor de amestec ventilat.

Constructie

Unitățile VNX sunt în SKID și includ un sistem sofisticat de control bazat pe interfața standard PLC / HMI și toate cele necesare.

Sunt un instrument pentru o funcționare fiabilă și continuă. Sistemul de control permite integrarea ușoară a opțiunilor funcționale și auxiliare.

Comunicare prin Ethernet, Modbus sau Profibus. Conductele sunt disponibile în PVC, PP sau oțel inoxidabil. Aceste module CEDI sunt proiectate special pentru îndepărtarea ionică ridicată, inclusiv ioni slab încărcați, cum ar fi silice, bor și CO2 (până la 18 MOhm.cm).

Design de sistem unic

Linia de intrare a apei de alimentare a CEDI, inclusiv un punct de probă. Standard executat în PVC, opțional în PP (după cum se arată) sau SST. Linia de intrare a apei de alimentare se împarte într-o apă de alimentare și într-un flux de apă concentrat. Fluxul de apă de alimentare (90-95%) va fi purificat în compartimentele de produse ale modulului (modulelor) CEDI și fluxul de apă concentrat (5-10%) va expulza ionii concentrați din compartimentele de respingere ale modulului CEDI. Conexiunea cu linia de alimentare este o conexiune în trei părți sau cu o flanșă. Conexiunile CIP (unire în 3 părți până la 63DN50 sau flanșă oarbă) pot fi instalate opțional.
Fluxurile de apă CEDI și de concentrat sunt monitorizate și protejate de instrumente de conductivitate / temperatură, debit și presiune. O supapă de control de recuperare (ca standard o supapă manuală cu diafragmă) este instalată în fluxul de apă concentrat, pentru a regla debitul concentratului și recuperarea totală a sistemului. Pentru a compensa eventualele variații hidraulice și / sau pentru a menține o rată de recuperare constantă, se poate instala opțional o supapă de control electric de recuperare (după cum se arată). Din motive de siguranță, cel mai apropiat instrument SST la intrarea modulului (modulelor) CEDI este împământat.
Toate componentele sunt montate pe un SKID SST304, sprijinit de nivelarea picioarelor pentru o poziționare ușoară. Tăvile de cabluri deschise conduc cablarea în siguranță și în ordine la dulapul de comandă electric. Opțional se pot instala tăvi de cablu închise cu glande de cablu. Modulul (modulele) CEDI conțin conexiuni de unire în 3 părți pentru asamblarea/dezasamblarea rapidă a apei de alimentare CEDI și a liniilor de apă concentrată. Aceeași apă de alimentare este alimentată produsului modulului (modulelor) CEDI și compartimente de respingere.
Ieșirile de apă ale modulului (modulelor) CEDI, fluxului de apă produs (purificat) și fluxul de apă de respingere (concentrat) ies din modulul (modulele) CEDI. Atât fluxul de apă al produsului, cât și fluxul de apă de respingere sunt monitorizate și protejate de instrumentele de conductivitate / temperatură și presiune și punctele de eșantion sunt prezente. Din nou, din motive de siguranță cel mai apropiat instrument SST la ieșirea modulului (modulelor) CEDI este împământat.
Produsul CEDI de apă și conducta de evacuare a apei de respingere, inclusiv o supapă cu diafragmă în fluxul de apă de respingere. Supapa de diafragmă ajustează contrapresiunea de respingere, pentru a menține un echilibru de presiune (0,2-0,7 bar) între apa produsului și fluxul de apă de respingere. Conexiunile de linie de produs și de respingere sunt o conexiune în trei părți sau cu o flanșă. Conexiunile CIP (unire în 3 părți până la 63DN50 sau flanșă oarbă) și robinetele de la produs la rezervor / produs la scurgere, pentru a se asigura că apa din produs în conformitate cu specificațiile cerute intră în rezervorul produsului.
Panoul operator (HMI) este amplasat pe ușa dulapului electric. Acest Siemens KTP900 este un afișaj color TFT grafic de 9 ”, care oferă interfață Profinet la PLC, interfață USB și 8 taste funcționale. Funcționarea CEDI este afișată ca un P&ID clar și bine aranjat, toate ecranele relevante cu parametrii asociați sunt ușor accesibile și ușor de utilizat.
Dulapul electric este un dulap IP54, ventilat și blocabil, care se potrivește cu sursa de alimentare, PLC și toate comenzile și conexiunile electrice. Întrerupătorul principal de alimentare și placa CE a sistemului CEDI sunt amplasate pe dulapul electric. În cazul în care temperatura ambientală este> 40 ºC poate fi instalată opțional aer condiționat.
- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...