Clor Lichid Stabilizat

Substanță biocidă lichidă utilizată pentru dezinfecția apei din piscină
Categorie:

Substanță biocidă lichidă utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Clor Lichid este un compus anorganic al clorului, stabilizat. Produsul conţine: 13% Hipoclorit de sodiu. Datorită stabilizării sale speciale, Clor Lichid poate fi depozitat pentru aproximativ trei luni. Datorită acestei caracteristici excepţionale, Clor Lichid poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

Produs avizat de Ministerul Sănătății pentru tratamentul apei de piscină.

Utilizare:

Se utilizează prin pompe de dozare, cu o instalaţie de măsurare şi tehnică de control. Pentru utilizarea curentă în piscine se urmărește menținerea clorului liber (DPD) la valoarea de minim 0.5ppm. Cantitatea necesară depinde și de temperatura apei, calitatea și sursa apei, frecventarea piscinei sau bazinului de înot.

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

Ambalaj: bidon 25 litri, IBC 1000 litri

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...