EUROCHIMIC este reprezentant autorizat în România pentru SUKO.

Suko NV este distribuitorul exclusiv al mineralelor Crystal-Right și a robinetelor Water-Right pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Este, de asemenea, un dealer autorizat pentru supapele și regulatoarele Clack.

Mineralele Crystal-Right sunt un zeolit ​​sintetic unic, utilizat pentru a îndepărta fierul, manganul și duritatea din apa cu godeu prin schimbul de ioni. În același timp, mineralul poate elimina și amoniacul și corecta pH-ul. Mineralele Crystal-Right sunt regenerate cu sare. Ventilele Water-Right creează o linie personalizată de produse cu electronice diferite, care oferă un răspuns la nevoile clienților noștri. Cu un stoc mare de supape și accesorii Clack, putem satisface cererea tot mai mare de pe piață pentru aceste supape excelente.

Suko NV face parte din Pollet Water Group care are peste 30 de ani de experiență în industrie. Pollet Water Group a furnizat atât componente cât și sisteme complete companiilor specializate în domeniul tratării apei în toată Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

No products in the cart.