PRIUS D MF monofazică

Pompă multifuncțională cu motor și diafragmă

Categorie:

Seria PRIUS de pompe de dozare cu motor a fost proiectată și construită în întregime de EMEC pentru a satisface nevoile de dozaj mai mari. Îmbinările rezistente de dozaj și rezistența chimică mare sunt cei doi factori ce asigură fiabilitatea maximă.

Pompa PRIUS D MF 50/60 Hz cu alimentare monofazică are: 10 moduri de lucru (constant, ppm,%, mlq, pauză, săptămânal, puls, mA, Volt și șarjă), control nivel, alarmă, stand-by, poziție dublă a unității electronice (montaj standard sau rotit), membrană PTFE, carcasă din aluminiu, mecanism de revenire a arcului, supapă manuală de amorsare (capete pompe PVDF și PP), reglare debit, supapă dublă de verificare și capete de pompare disponibile în diverse materiale. Cap pompă disponibil în material PVDF, oțel inoxidabil sau PP.

Pompa multifuncțională cu motor PRIUS D MF 50/60 Hz MONOFAZICĂ aduce, de asemenea, un nivel unic de management datorită afișajului LCD și a controlerului electronic al encoderului, care asigură cea mai mare precizie în stabilirea dozei.

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...