SC Blue Neon SRL (pompadozare.ro) în colaborare cu ProMinent Romania va oferă o gamă completă de produse şi servicii de înaltă calitate pentru dozarea produselor chimice la nivelul tuturor ramurilor industriale.

pompe dozare chimicale Prominent

Grupul ProMinent este cunoscut în toată lumea pentru înalta calitate a pompelor dozatoare și sistemelor de dozare, tratare și dezinfecție a apei pe care le produce.

Compania ProMinent, reprezentanța în Romania a grupului german ProMinent Dosiertechnik GmbH, a reușit să se facă cunoscută prin seriozitate și profesionalism, reușind cu succes să ofere soluții complete pentru dozare, stocare, măsura și control substanțe chimice lichide (ProMinent) stocare, dozare și transfer substanțe solide (Tomal), și prin soluții de tratare și dezinfecție a apei (ProMaqua).

ProMinent Romania are misiunea de a furniza un pachet complet de produse și servicii, în funcție de nevoile clienților săi și în permanentă corelare cu oportunitățile pe care piața le oferă la un anumit moment.

Astăzi, ProMinent înseamnă soluţii complete de dozare a substanţelor fluide, precum și un lanţ întreg de procese de tratare a apei. Peste 150 de produse cu design unic și o tehnică patentată la nivel mondial reprezintă garanţia calităţii și succesul experienţei acumulate în toţi acești ani. Înaltul standard de calitate a însemnat atuul ProMinent încă de la început!

Un portofoliu complet de produse conţine în mod obligatoriu soluţii corecte și ideale pentru orice tip de aplicaţie. Exact ceea ce vă oferim și noi – de la pompe dozatoare individuale la instalaţii de dozare extrem de complexe, de la senzori speciali și tehnologii de măsură și control la însuși procesul propriu-zis de tratare a apei.

Abordarea personalizată a fiecărui proiect în parte, dar și disponibilitatea permanentă a specialiștilor noștri reprezintă o componentă esenţială a serviciilor oferite, iar experienţa acumulată până în prezent ne motivează să găsim cea mai bună soluţie pentru aplicaţia dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare, va rugăm accesați: http://www.prominent.ro.

Gama de produse:

Text & Fotografii – Copyright © 2013 Prominent. Toate drepturile rezervate.

No products in the cart.