LOTUS MINI cu sondă

Generator dioxid de clor cu sondă măsurare

LOTUS MINI este o soluție completă pentru toate nevoile de dezinfectare a apei. LOTUS MINI cu sistem de măsurare cu sondă produce, dozează și controlează dioxidul de clor pentru dezinfectarea apei. Este echipat cu o sondă ClO2 (SCL2 sau SCL17) sau o sondă mV (ERH), un suport pentru sondă și un filtru.

Dioxidul de clor este produs din substanțe chimice de bază diluate: procedeul acid-clorit prin acid clorhidric (HCl 9%) și clorit de sodiu (NaClO2 7,5%).

Dioxidul de clor produs de LOTUS MINI este stabilit să fie proporțional cu fluxul de apă care circulă sau bazat pe un punct de referință – este apoi dozat în fluxul de apă. Nu există stocare de dioxid de clor, prin urmare, nu există gaz dioxid de clor sau soluții concentrate în afara aplicării procedeului.

LOTUS MINI cu sonda de măsurare este proiectat pentru a produce dioxid de clor într-o cameră de reacție. Ventilele multifuncționale pe punctele de injecție asigură securitatea camerei de reacție.
Produsele chimice de bază sunt depozitate în rezervoare și introduse în camera de reacție prin intermediul benzilor de aspirație. Comutatoarele de nivel integrate opresc automat pompele atunci când rezervoarele sunt goale.

OPȚIUNI SENSOR DE GAZ
Acest model de LOTUS MINI este echipat cu detectare de senzori de gaz.

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Echipamente de dozare disponibile pentru toate produsele.
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...